Puhtaasti paras SM-kisoissa

Puhtaasti paras on verkkokoulutus, jonka avulla urheilijat ja heidän tukihenkilönsä voivat oppia ja varmistaa tietonsa antidopingasioista. Koulutuksen sisältö perustuu antidopingsäännöstöihin, jotka ovat tulleet voimaan 1.1.2015. Verkkokoulutukseen kuuluu seitsemän osiota, joissa on tietoa antidopingasioista. Kunkin osion suorittamiseen kuluu 3–4 minuuttia (suek.fi)

Osallistuessasi SM-kisoihin sinun tulee olla suorittanut verkkokoulutus. Tarkastamme todistuksen kurssin suorittamisesta ilmoittautumisen yhteydessä ennen kisoja.

Pääset suorittamaan kurssin tästä.

Tervetuloa vuoden 2020 SM-kisoihin!

Vuoden 2020 nyrkkeilyn Suomen mestaruudet ratkotaan Rovaniemellä 17. – 19. huhtikuuta, kisapaikkana Santasport Lapin Urheiluopisto. Kisoja isännöivät ja emännöivät Napapiirin nyrkkeilyseurat Rovaniemen Reipas ja Lapin Lukko.

Minulla on ilo toivottaa kaikki vanhat ja eritoten uudet nyrkkeilyn ystävät tervetulleiksi seuraamaan mestaruuskisoja Ounasvaaran kupeeseen. Santasport tarjoaa kaikki kisaviikonlopun palvelut sekä nyrkkeilyseuroille että kannustusjoukoille.

Seuraa myös urheilijoiden sekä kisaorganisaation valmistautumista kisoihin!

Facebook-sivun lisäksi bongaat meidät Instagramista ja YouTubesta. Pienen viilauksen ja kisailmefreesauksen jälkeen avaamme taas myös kisojen kotisivut tutussa osoitteessaan.

Hyvää mestaruusvuotta 2020 toivoen koko kisaorganisaation puolesta

Jonne Kallo, kilpailujohtaja

IG: nyrkkeilynsmkilpailut
smnyrkkeily.fi
YT: Nyrkkeilyn SM-kilpailut