Menu Close

Tiedoksi medialle

Median edustajia pyydetään akkreditoitumaan SM-kisoihin 13.11.2020 mennessä.

Yhteyshenkilö: Päivi Ahola, puh. 0400 128 186, paivisahola@gmail.com

Rajoitamme kuvauslupien määrää koronatilanteen johdosta, joten toimitamme kisoista kuvia vain median käyttöön.

Turvallisuustoimet -ja säännöt tautien leviämisen ehkäisemiseksi

Nyrkkeilyn SM-kisat järjestetään vallitsevan koronatilanteen takia vastuullisesti noudattaen Suomen Olympiakomitean kisatapahtumille antamia suosituksia. Turnauksen onnistuminen edellyttää, että noudatamme neljää perusohjetta: kisapaikelle vain oireettomana, säilytämme turvavälit, muistamme käsihygienian ja käytämme kasvomaskeja.

Kisapaikka on jaettu osastoihin; yleisö, ottelijat ja toimitsijat voivat liikkua vain heille osoitetuilla alueilla. Yleisölle on osoitettu kisapaikalle oma sisäänpääsyovi, lisäksi kahvilaan on erilliset kulut yleisölle ja toimitsijoille. Osastot ja kulkureitit on merkitty selkeästi. Urheilijoiden pukuhuoneisiin ja pukuhuoneiden läheisille käytäville on pääsy kielletty muilta kuin ottelijoilta ja heidän valmentajiltaan.

Akkreditoituneille median edustajille lähetetään kisojen koronaohje tiedoksi. Medialle osoitetaan oma erillinen katsomo, josta mahdollisuus seurata kisoja.

Kaikki haastattelupyynnöt on esitettävä ennakkoon viestinnästä vastaavalle ja haastattelut tulee tehdä turvavälisääntöä noudattaen merkityllä haastattelualueella (mixed zone).

Kehän laidalle on varattu vain rajallinen määrä kuvauslupia. Medialle toimitetaan heti ottelutilaisuuden jälkeen vain median käyttöön tarkoitettuja kuvia sekä ottelutiedot