Menu Close
Nyrkkeilyn vuoden 2023 SM-kisojen virallinen kisahotelli on Noli Studios Myyrmäki.

Kisahotelli on Noli Myyrmäki

Noli tuntee urheilijan tarpeet

Noli Myyrmäki sijaitsee Vantaan Energia Areenan vieressä, parkkipaikkojen toisella puolen.

Kisapaikkamme Vantaan sydämessä on erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, kattavien palvelujen ympäröimänä. Lähijunalla pääsee Helsingin keskustan vilinään alle 20 minuutissa Myyrmäen asemalta. Myyrmannin kauppakeskus kahviloineen ja kauppoineen sijaitsee alle 10 minuutin kävelymatkan päässä Nolista.

Noli Myyrmäki on myös urheiluhullun tai luontoon kaipaavan urbaanin ihmisen valinta. Alue on ainutlaatuinen urheilu- ja tapahtumapaikkojen keskittymä. Nolin kulmilta löydät Energia Areenan, Myyrmäen jalkapallostadionin, Myyrmäki-hallin, yleisurheilukentän, kaksi jäähallia, hiekkakentät ja skeittiparkin. Metsäiset lenkkipolut alkavat kulman takaa ja legendaariset Malminkartanonhuipun portaat ovat reilun kilometrin päässä.

Noli Myyrmäen 322 studion lisäksi tiloista löytyy yli tuhannen neliön verran viihtyisiä yhteiskäyttötiloja: kuntosali, saunat, yhteiskäyttökeittiö sekä co-working- ja oleskelutilat. Lähes jokaisen studion kruunaa oma parveke metsä- tai kaupunkinäkymin. Noli Myyrmäestä löydät myös turvallisen pyöräparkin, lainapyörät sekä erikseen varattavia autopaikkoja. Noli Myyrmäki on tuonut hotellin palvelut ja oman studion rauhan yhdistävän konseptin ensimmäistä kertaa Helsingin kantakaupungin ulkopuolelle.

Huomioitavaa majoittuessanne Nolissa:

Hotellissa ei ole ravintolaa eikä aamiaistarjoilua. Jokaisessa huoneessa on oma pieni keittiö, lisäksi käytössänne on alakerran tyylikäs yhteiskäyttökeittiö.

Varausta tehdessä seuroille -15% alennus koodilla: SMNYRK23

VAIHTOEHTO 2.

HOTELLIA KAIPAAVALLE

Mikäli Noli on täynnä, suosittelemme valitsemaan majoituspaikaksi VALO Hotel&Works -hotellin Mannerheimintien varrelta.

Sijainti luonnon ja tapahtumien äärellä

VALO sijaitsee viehättävän Pikku Huopalahden vieressä, sekä Keskuspuiston upean luonnon äärellä, ihan lähellä Ruskeasuon Urheiluhallia.

Ajoaika Valo – Energia Areena 12 minuuttia (autolla). Nauvontiellä tehdään katutöitä, huomioittehan voimassa olevat pysäköintikiellot.

Varaukset

VALO hotellin kanssa ei ole sopimusta, mutta hinta-laatusuhde on erinomainen. Hotellin katolla pääsee muuten puusaunan löylyihin.

Siirry hotellin kotisivuille tästä >>

Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki