Menu Close

Ilari Kujalalle kova vastus Elite-iltaan

Ottelupari Kujala-Moha

Ilari Kujala kohtaa kaikki vastustajansa tyrmänneen ukrainalaisen paljasnyrkkisoturin

SM-loppuottelujen yhteydessä iskettävien ammattilaisotteluiden pääottelussa entinen huippuamatööri Ilari Kujala, 28, ottaa mittaa ukrainalaisesta Kyrylo Mohasta, 26, joka on tyrmännyt kaikki neljä ammattilaisvastustajaansa. Kujala itse on voittanut kaikki kolme ammattilaisotteluaan ja kaksi niistä tyrmäyksellä.

Amin Asikaisen valmennettava Kujala on kaksinkertainen Suomen mestari ja oli aikanaan myös lähellä olympiapaikkaa. Ammattilaisena hän edustaa Elite Boxing-tallia. Moha puolestaan on otellut noin 70 kertaa olympiatyylin nyrkkeilyssä. Lisäksi hän on otellut kaksi harvinaista paljasnyrkkiottelua, jotka hän on voittanut tyrmäyksellä, kuten myös kaikki ammattilaisottelunsa. Viime kuukaudet Saksassa asunut Moha on puolustanut Ukrainaa Venäjän hyökkäystä vastaan H’erson kaupungin taisteluissa.

– Olen äärettömän ylpeä maastani ja kiitollinen maailman tuesta. Olin sotajoukoissa reilun vuoden ja nyt olen harjoitellut Saksassa Universum Boxingin salilla viiden kuukauden ajan, Moha kertoo.

– En ole tietoinen Ilari Kujalasta, enkä aio katsoa hänen otteluitaan. En välitä. Tähtään otteluissani aina tyrmäyksiin!

Elite Boxingin taustahenkilöihin kuuluvan Aki Jänkän mukaan Moha ei ollut helppo valinta Euroopan huippua tavoittelevan Kujalan vastustajaksi.

– Kaikki vastustajansa niin ammattinyrkkeilyssä, kuin hulluissa paljasnyrkkiotteluissa tyrmännyt kaveri on aivan varmasti vaarallinen.

Rintamalla ollutta kaveria Suomen kehä tuskin liikaa jännittää, vaan hän tulee niin sanotulla ”all in”-mentaliteetilla, Jänkä uskoo.

– Meillä on kuitenkin vahva luotto Ilariin. Uskon että Ilarin vankka amatööritausta ja urheilullisuus tuovat voiton. Amin Asikainen on tehnyt hänen kanssaan hyvää duunia ja uskon että oikea taktiikkakin löytyy.

Kujalan lisäksi suomalaisammattilaisista kehässä nähdään myös Tomi Silvennoinen, Anton Embulaev ja Niazz Ahmadi. Samalla pääsylipulla pääsee katsomaan kaikki SM-loppuottelut ja ammattilaisottelut.

Pääsyliput Elite-katsomoon ja VIP-pöydät: www.eliteboxing.fi

821 Comments

  1. Dante2044

    Ace of Base — шведская поп-группа, образованная в 1990 году. Их музыкальный стиль сочетает в себе элементы поп-музыки, дэнса и электроники. Группа стала популярной благодаря хитам “All That She Wants”, “The Sign”, “Don’t Turn Around” и “Beautiful Life”. Эти композиции не только покорили чарты во многих странах мира, но и остаются классикой жанра до сих пор. Ace of Base оставили неизгладимый след в истории поп-музыки, их мелодии до сих пор радуют слушателей по всему миру. Скачать музыку 2024 года и слушать онлайн бесплатно mp3.

  2. Carter1213

    Григорий Лепс, Jony, Emin, Artik & Asti, Стас Михайлов, Николай Басков, Лариса Долина, Сергей Жуков – Героям Посвящается скачать песню бесплатно в mp3 и слушать онлайн
    Григорий Лепс, Jony, Emin, Artik & Asti, Стас Михайлов, Николай Басков, Лариса Долина, Сергей Жуков – Героям Посвящается

  3. Jane4532